sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Detria Arbutin - täältä tullaan!

Sain muutama viikko sitten testattavaksi Detria Arbutin kasvojen  kosteuttavia hoitotuotteita. Detria Arbutin on kotimainen ihonhoitosarja, jossa on käytetty luonnon omia ainesosia, kuten mustikkaa ja sianpuolukkaa. 
Valitsin itselleni testattavaksi Detria Arbutin yövoiteen sekä tehokosteuttavan seerumin. Olen käyttänyt näitä kahta tuotetta nyt noin viikon verran. Kerron hieman tuotteista ja niiden käytöstä alla olevassa videossa. Kun olen käyttänyt tuotteita kauemmin, tulen kertomaan vaikutuksista lisää. Alku vaikuttaa ainakin lupaavalta. (Youtube muutti videon kuvanlaatua, joten iho näyttää paremmalta mitä se oikeasti on)!Detria Arbutin on mukana keräämässä varoja lastensairaalalle. Tämä oli yksi syy, miksi halusin lähteä tuotestaukseen mukaan! Detria Arbutin on mukana tekemässä hyvää ja tämä lastensairaala koskettaa äiti ihmistä aivan erityisellä tavalla. Oma lapsi on terve, josta olen joka päivä kiitollinen. Kaikilla asiat eivät kuitenkaan ole yhtä hyvin. Uusi lastensairaala tulee todella tarpeeseen.

Jokaisesta Detrian verkkokaupassa alennuskoodilla tehdystä Detria Arbutin tuotteen –tilauksesta lahjoitetaan 2 € ja Relaxantista 1€ Uusi Lastensairaala 2017- hankkeelle tulevaan toukokuuhun saakka. Muistathan käyttää ostovaiheessa alennuskoodia: lastensairaala2017, niin lahjoitukset tuotteista menevät Lastensairaalalle!


Kannattaa käydä myös tykkäämässä facebookissa Rakas äiti - Varoja lastensairaalalle 2017 -sivusta. Tykkäämällä sivusta olet mukana rakentamassa uutta lastensairaalaa 2017. Jokaisesta sivun tykkäyksestä lahjoitetaan 0,10€ lastensairaala- hankkeelle. Aina 10 000 tykkääjään saakka. 

Tule mukaan tekemään hyvää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti